"Söndag är vilodag", säger Irene bestämt. Men vila kan ju innebära mycket, tänkte jag och smög ut i kallvädret för att klara av skottandet av ett tak till. Varför skjuta upp det du kan göra idag till i morgon, har blivit min "nya" livsfilosofi ... får se bara hur länge det förhållningssättet håller? Söndagar får absolut inte hindra mig så här i början på mitt nya leverne ... och jag bär ett fromt hopp att jag blir förlåten av den allsmäktige ... och av Irene när hon skådat mitt verk.


Jag kunde inte låta bli att ta en skymningsbild över nejden. Klockan är 15. Temperaturen har krupit ned mot -27. Spadar och andra snöredskap är just undanställda efter dagens snöskottning och månskäran lyser vackert mellan mörka granar från en kall himmel. Härligt att vara ute och härligt att ha klarat av dagen snöjobb ... söndag till trots😄