Sista boksigneringen för detta år 

Det snöar på Platån ... Hurra! Fast den snön lär inte stanna kvar på marken så värst länge så jag får glädjas över den korta stund som snöfallet varar. Rapporter från Tystnaden berättar om ett snötäcke på ett par decimeter och att isen över älven nu är körbar med bil ... isoleringen är med andra ord bruten!

Nu har vi, efter en del stök och bök, kommit i ordning på Platån. Det är riktigt hemtrevligt och bättre lär det bli för vi har häromsistens införskaffat lite möbler vid vårt besök på IKEA i Skärholmen. Möblerna kommer under veckan vilket vi ser fram emot, inte minst jag, eftersom det ger mig sysselsättning med montering och annat som hör installerandet till. Sysselsättning är nämligen något jag saknar när vi är på dessa sydliga breddgrader. Missförstå mig rätt ... visst trivs vi med tillvaron men att få hugga i med något handgripligt är djupt rotat i mig, Jag kan bara inte ta det lugnt och filosofera över tingens ordning och vårda mitt inre.

Jag genomför min sista boksignering för året på onsdag i nästa vecka. Innalles har jag då signerat på ett dussin olika platser efter det att boken "De försvunna" släpptes på bokmässan i Göteborg i slutet av september. Efter nyår är det dags att börja fundera på nästa bokprojekt. Många idéer finns men ännu ingen som slagit rot.

Irene har just kommit hem från sin joggingrunda. Själv har jag förfallit till "soffpotatis" och trots hennes uppmaningar att jag måste komma igång med motionerandet så har jag hittills skylt på avsaknaden av för ändamålet lämplig utrustning ... jag har lämnat allt som hör joggandet till i Tystnaden.Men, mina ursäkter lär inte hålla så länge till. För hemfridens skull får jag väl passa på att under mellandagsrean införskaffa något lämpligt.

Ha det gott😀