Idag skriver jag den 19/5-2019 och exakt  tre veckor sedan vi anlände till Platån. Tre veckor av sysslor, osysslor och trevnad. Jag EU röstade på Stockholm Central förra lördagen. Jag var klar över parti och kandidat, men så här en vecka senare så vet det fan om jag röstade rätt ... gråter mig inte till sömn för det, det blir väl vad det bliv. Men kanske min kandidat kommer in och blir den som får vågskålen att tippa över mot ett mer socialistisk Parlament. 

Ebba (B)usch Thor ligger i topp på barometern över partiledarsympatier och lär nog framledes vara den som tar täten i den blå-bruna röran, Stackars Kristersson som tydligen slagit så hårt in i kaklet att han totalt  tappat omdömet och svamlar på med det ena utspelet efter det andra ... fast det verkar även som hans spinndoktor erfarit samma kakelkollision ... att synas oavsett vikt och värde är ledordet, eller som vår pop-bands manager (På den gamla goda Zeros tiden)en gång i tiden uttryckte det: "All press är bra press." Och om deras kamrat Jimmy finns inget att klarlägga, för allt han hitintills bidragit med i svensk politik är förenklade lösningar på svåra problem, populism kallas det visst.

Nog om politik från en enögd för denna gång.

Själv har jag förutom den pollenallergi som envist håller mig i ett fast grepp även fått diagnosen artros. Har under längre tid haft ont i ryggen som de senaste två veckorna även inkluderar smärta i axeln, armbågen, lill-och ringfingret. Fick ett gäng piller för att dämpa inflammationen och remiss till en sjukgymnast. Pillren tuggade jag i mig enligt läkarrekommendationen men upplevde att jag blev slö och trött så dem har jag slutat att ta. Sjukgymnasten ska jag besöka nästa vecka, vilket jag mer tror på. Har införskaffat Tigerbalsam som jag flitigt gnider in och jag har hört att gurkmejan+ingefära lär ge bra effekt mot inflammationen så även dessa preparat kommer att införskaffas. Även doktor Irene har ställt sin diagnos:

"Du sitter alldeles för mycket framför datorn. Det är inte undra på att du får ont ... du är inte så vältränad som du inbillar dig ... sluta med att skriva tills det onda är borta, det blir aldrig bra om du timme ut och in sitter framåtböjd över datorn."

Jag: "Fast läkaren svarade på min fråga att det gick bra att fortsätta skriva."

Irene: "Läkarna vet ingenting om Artros."

Punkt slut! Fast bevisligen skriver jag fortfarande vilket denna blogg bevisar😀

Allt väl,

Lasse