Idag har jag inhandlat färg och andra nödvändiga saker på nätet för målandet av dotter Jennys väggar i hennes vardagsrum. I dessa tider är det bara näthandeln som gäller för oss, ja förutom matinköp som vi gör i full skyddsutrustning. Vår matleverantör är Willy’s i Saltsjöbadens centrum och vi står bokstavligen på tröskeln när de öppnar för dagen.

Visst är det lite trist att endast nyttja näthandeln. Det är ju kul att ströva omkring på XL-bygg, Clas Ohlson, Bygg Hemma och tekniska prylaffärer men nu är det som det är och faktum är att näthandeln håller betydligt lägre priser på de flesta butiksvaror. Dessutom leverans i de flesta fall direkt hem till dörren. Böcker har vi hitintills köpt på AB i Sickla men vi får se hur vi fortsättningsvis gör. Klädinköp gör vi icke! Vi har så det räcker ... får väl lappa och laga om det brister någonstans.

Nu då manuset till min nya bok ligger och mognar till sig har saknaden av engagemang som signeringar och föredrag infunnit sig. Det går ju inte att genomföra, men jag saknar den direkta kontakterna och samtalen med litteraturintresserade.Tids nog ska väl Coronarestriktionerna upphöra, eller åtminstone göra det möjligt att möta personer utanför familjen och då! Då, ska jag kuska runt på de Norrbottniska vägarna som en gårdfarihandlare i mina litterära verk. Chansen finns att vi ses?

Ha det gott,

Lasse