I förgår lämnade vi tystnaden för nya äventyr i storstäderna Kiruna och Stockholm....ja den senare något större men för oss som endast ser en bil om dagen passera på vår grusväg så är allt över tio bilar om dan trafikrusning vilket det ju är i storstäder, tycker vi.

Det var med viss vemodskänsla vi packa ihop de saker vi behövde för en dryg månads bortavaro men samtidigt var jag förväntansfull inför bokmässan igår och vad den skulle kunna föra med sig.

Så här i en dag senare så tror jag nog att bokmässan på FH blev en succé för arrangörerna likväl som en härlig upplevelse för mig själv. Jag fick träffa trevliga människor och stämningen i LarsJanssons salen där signerandet och utställningen ägde rum var uppsluppen och glad, fick signera 38 st böcker vilket var över vad jag förväntat mig. 

Jag och jag tror det gäller alla som deltog, blev mycket bra omhändertagen av arrangörerna, Kiruna Bokhandel och Kiruna Bibliotek, ett stort tack till dem! Allt avslutades på kvällen, för min del, med en höjdarföreställning av "Petter"....den kommer jag minnas länge.

I dag skickar jag iväg bokpaket till Älvsby bokhandel och Akademibokhandeln i Piteå och Hills hörna i Pajala för försäljning och kommande signeringar i december därefter åker jag till min tidigare arbetsplats Esrange. Jag skall äta lunch med min vänner och kollegor för att därefter informera om tillkomsten av boken "Pojken i bäcken" och signera boken för dem som så vill......senare på eftermiddagen sätter vi oss på nattåget till Stockholm. Jag kommer att sjunka ned i sätet i kupén och bara låta landskapet utanför fönstret susa förbi och suga på den fina upplevelsen jag fått från bokmässan i min barndomsstad Kiruna.

Vi hörs från storstan!

Lasse
Båtupptagning av svåger Svantes båt.
 

Boksignering

 

Lite information om skrivandet under bokmässan