Inte många timmar kvar innan 2016 har förflyttats till minnenas arkiv. Givetvis så finns mycket dokumenterat i personliga arkiv för att inte tala om de enorma arkiv som medierna härskar över.

Så här i eftertankens ljus så kan jag för egen del säga att 2016 utan överdrift har varit ett händelserikt år och bortom alla värdsliga problem och den osäkerhet det framkallar om vart vi är på väg så kan jag se tillbaka på året med glädje. Jovisst har det funnits stunder av oro och tillkortakommanden men samtidigt har sådana stunder lärt mig något om mig själv och visst vore det ganska så trist att glida fram genom livet som på en räkmacka?

Ikväll skall vi invänta tolvslaget tillsammans med dotter Jenny och barnbarn. Svärsonen Alexander uppträder  vid samma tid med egna komponerade låtar på ett nöjesställe i city ... men han är med oss dessförinnan.

Jag har sammanställt ett bildkollage som tar upp en del av mina (våra) upplevelser under året och jag vill med dessa glimtar önska er alla ett Gott Nytt År och en god fortsättning under 2017.

Hälsningar,

Lasse