En helt fantastisk konsert till minne av Kjell Lönnå i en fullsatt Ersta kyrka. Sundsvall kammarkör och Ersta vokalensemble med solisterna Loa F, Mikael S och Anna S. Kunde inte bli bättre.

En söndag kan inte avslutas på bättre sätt än att bänka sig i Ersta vackra kyrka och njuta av en helt fantastisk musikupplevelse. Sundsvall kammarkör är bara så bra. Vilka körsångare. Man får lust att åter ta ton om än i betydligt mer anspråkslösa sammanhang. ”Du klarar nog inget körsjungande något mer så hes som du har blivit”, sa Irene och strax var jag tillbaka med fötterna på jorden igen. Nåväl, hon har nog rätt, men att njuta av vacker musik och sång  denna afton kräver ingen sångröst. Konserten var för oss båda en lisa för själen, inte minst när Mikael Samuelsson sjöng ”O store Gud” med den mäktiga kören och när Anna Stading sjöng  ”Jag vill tacka livet”, då gick det kårar av välbehag genom mig.

Vilket fint avslut på vår första vecka på Platån.  En vecka där jag har lyckats undevika kollisioner med andra bilister eller ”Tour de France” inspirerade cyklister. Lyckats hyfsat att även passa in i det brådskande sätt som storstadsborna har ... inte en enda förklenande kommentar har nått mig, men å den andra sidan har jag något nedsatt hörsel. 

Jag ser med tillförsikt fram emot veckan som kommer.

Ha det gott,

Lasse