Det har varit blidväder i ett par dagar. En försmak av vad som väntar om en månad eller så. Härligt så länge det varar. Är precis hemkommen till Tystnade efter ett trevligt besök på  Holmas Liv's i Kangos där jag signerar mina böcker. Det är alltid lika roligt att träffa byfolket som i samband med matinköp tar sig tid att prata bort en stund över en kopp kaffe. Min mor föddes och växte upp i byn så man kan säga att jag har en viss anknytning till platsen, bor ju själv bara någon mil uppströms Lainio älv.

I morgon bitti anträder jag resan till Stockholm för en veckas vistelse på Platån och umgänge med barn&barnbarn vilket jag ser fram emot. Irene blir kvar i Tystnaden och jag hoppas att vädrets makter står henne bi ... d.v.s att hon slipper alltför mycket snöskottning.

Ha det gott.

 

Butiksinnehavaren Maria önskar mig välkommen tillbaka när nästa bok är i handeln, vilket jag tacksamt accepterat ... hoppas bara att det blir en bok😀