Fredagkväll och sista natten på Masesgården för den här gången. Fantastisk vistelse under de sju dagar vi har varit här. Jag skrev tidigare att det var vårt artonde besök men det är faktiskt vårt tjugonde.

Dagarna har varit fyllda med aktiviteter och yogakursen som hölls av Jim Sandlund var fantastisk. Två timmar HataYoga varje eftermiddag ledd av en instruktör som är helt outstanding. Tycker ni jag tar i så har ni fel. Han är verkligen bra denne Jim. Vi har varit på flera yogakursen ledda av Jim under årens lopp och det är alltid lika uppfriskande för kropp&själ att lägga sig på mattan och utföra de övningar han lugnt och metodiskt leder oss i. Efteråt är jag givetvis trött, men trött på ett välbehagligt sätt om ni förstår vad jag menar.

Många andra fina föredrag om mat och hälsa, mycket motionerande, inget Tv tittande och god vegetarisk mat, allt i en lugn och trivsam miljö. Man behöver inte deltaga i allt, man väljer det man vill, eller inte göra någonting överhuvudtaget utan bara vara.

Vi är just inkomna till vårat rum efter att kvällen avslutats med sång och musik av ett gäng musikanter från Rättvik. Rättvikspojkarna Tommy, Calle och Rolf är en trio sanna spelemän, mycket duktiga och underhållande. Om allt går som vi önskar oss så är vi åter här nästa år.

Nu ska vi sova för reveljen går klockan fem i morgon bitti inför den planerade färden mot norr klockan sex, sharp! Resan till Tystnaden tar vi i två etapper med övernattning i Umeå och umgänge med goda vännerna Lennart&Gunvor Gustavsson. Vi hoppas att vi åter kan sätta fötterna på gårdstunet på måndag eftermiddag.

Ha det gott,

Lasse