Vilket avslut på veckan! Härligt, varmt och solig i dagarna tre. Ett sådant veckoslut är en karamell jag kan suga på då kylan och snön sätter in... men förhoppningsvis dröjer det ett par månader eller helst mer.

Stilla sittandet i en bekväm trädgårds fåtölj är inte enbart av godo. Visst är det skönt att bara slappa i det härliga vädret men samtidigt kan jag inte undvika att kasta blickar på den ännu osågade veden, hängrännor som behöver bytas, trappräcken som måste skrapas och målas, gräset som behöver klippas och mycket annat som finns i mitt synfält och propsar på min uppmärksamhet. Än så länge är det bara uppmärksamhet som gäller, vilket kan vara nog så ångestladdat, men tids nog måste jag gå till handling... fast det får vänta tills vi åter är tillbaka i Tystnaden efter vår barnpassnings sejour i Nacka (2:a veckan i augusti eller rent av tidigare).

Men mindre kul kan man ha med tanke på allt fantastiskt jag fått uppleva under helgen som strax är till ända.

Lasse


 

Bokläsning och signering på Vigrens backe tillsammans med Siv-Britt Mangi på fredag em. Trevliga samtal med de åhörare som slutit upp i det fina vädret.


Spelning på lördagkvällen tillsammans med kamrater från Shanes och Zeros på Utmaningen. Mycket folk och trevlig stämning. Nytt namn på gänget, kvällen till ära, var shaneros (eller något liknande).


 Efter den traditionsenliga gudstjänsts i Lypsuniemi blev det snabbt ombyte och iväg till hjortronskogen. Varmt och svettigt.