Åter på Platån 

Så var vi här igen. Efter en 150 milafärd från Tystnaden med avvikare inåt landet anlände vi till lägenheten igår. Vi tog god tid på oss med övernattning i Umeå, där även det obligatoriska besöket på IKEA genomfördes. Själv kände jag mig oinspirerad och seg. Den ena smarta inredningsdesignen efter den andra gick mig spårlöst förbi vilket min kära fru snart lade märke till. Nåväl, IKEAs köttbullar med potatismos fick gubben att skärpa till sig och när vi lämnade varuhuset hade vi i alla fall inhandlat det vi hade tänkt. 

Andra natten övernattade vi i Järvsö på pensionat, Järvsöbaden, som har en genuin  herrgårdstradition över sig. Kan varmt rekommenderas. Därefter vidare mot Platån där vi rullade in i garaget vid lunchtid i lördags.

Nu är vi hemma i vårt andra hem och redan kan jag känna av hur lugnet så sakteliga tagit plats i mig. Från ”arbetslägret” i Tystnaden ska det nu bli skönt att bara vara ... hur nu det ska gå?

Ha det gott,

Lasse