Sedan en vecka tillbaka har vi befunnit oss på Platån. Denna första vecka har gått i iordningställandes tecken. Platån genomgår just nu stambyte med allt vad det innebär av olägenheter för de inneboende, men det mesta har gått förhållandevis bra. Vi blev visserligen lovad inflyttning i vår lägenhet i slutet av förra månaden.Och visst, vi flyttade in förra måndagen då vi anlände. Visserligen var inte tvättställ, dusch och VC i iordningställda men det bekymrade oss inte desto mer ... ja, viss beklagan slank nog över våra läppar men det var bara att gilla läget och hugga i med att åter packa upp allt som under stambytet varit nedpackat och ställa i ordning möblemang och annat. Det har tagit större delen av den gång veckan men vi kan se ett ljus i tunneln (såvida det inte är ett framrusande tåg) för nu är t.o.m VC stolen på plats ... fast, till vår besvikelse så läker den så det blir att nyttja den tillfälliga VCn som just nu finns installerad i garageutrymmet. Vårt hopp står nu till att även detta åtgärdas under morgondagen.

Det har blivit långa dagar med tidig revelj och sent tapto och än har vi inte riktigt hunnit med att landa på Platån p.g.a allt roddande med lägenhesbestyr och kontakter med fastighetskontor och byggentreprenör. Höjdpunkterna har varit det dagliga umgänget med barn och barnbarnen Jackson&Esther som inte bor längre än en tjugominuters resa ifrån oss med Saltisbanan. 

Det börjar närma sig slutet av andra halvlek 2018 och det närmar sig även slutet av mina boksigneringar för detta år. Har hunnit med att signera på EnAnnan bokhandel i Skärholmen och även besökt min tidigare arbetsplats SSC HQ i Solna. Båda trevliga men träffen med arbetskollegorna på Solna kontoret var i en klass för sig och jag tackar Britt-Marie för arrangemanget. Nu återstår signering på Bysis bokhandel på Söder på fredag och Salsjöbadens bokhandel den 19/12. Jag har också vikt en kväll för en trevlig träff med tidigare arbetskollegorna Claes-Göran, Cicci och Anna för umgänge över en god middag och samtal om såväl gamla tider som vad som hänt sedan vi senast vi sågs och hur vi tänker ta oss framtiden ann. Även om det går ett år mellan gångerna så är det alltid lika kul att träffas.

I morgon blir det IKEA!!!😅

Lev mjukt.

Lasse