Just avslutat en skidtur i ett ganska soligt väder. Skönt att sträcka ut efter ett välpreparerat spår där skidorna går som på räls. Efter dusch och en god kopp kaffe bänkade jag mig framför datorn för att administrera min inkorg och skriva. 

Ett mail från Göteborg gjorde mig glad, nämligen: Den tiger vi tog med oss till Lainio i början av året och som spenderade några dagar med oss hade återvänt till skolklassen i Göteborg efter en resa på ca. 1,5 år (läs hälsningen från skolklassen,nedan)!  Den har säkert passerat många händer, besökt många platser och varit med om spännande saker. Sånt gör mitt barnsliga sinne riktigt glad.

Lasse


 

Vi tog med oss Leo från Stockholm i början av året och tigern spenderade några dagar i Lainio och Kiruna innan vi lämnade honom på ett cafe i Kiruna för vidare äventyr.

 


Hej!
Vår Leo är hemma igen! Han kom i ett anonymt postpaket efter att ha rest runt sedan 25 november 2014! Verkligen en helt otrolig historia! Vi har fått många skratt och nya kunskaper om Sverige. Leo har t o m fått se Kiruna och stora delar av Norrland. Tack alla som engagerat sig och gjort detta möjligt! Fast vi skulle ju gärna vilja veta vem som skickade hem honom...
Hälsningar från klass 3A och Marianne

 

 Spårsläden är ett utmärkt redskap för att göra fina spår. Skidturen blir än mer njutningsfull.