Boksigneringen av min senaste bok ”Hämndens timma” på Kiruna Bokhandel var mycket trevlig. Att jag dessutom, dagen till ära, blev förärades en vacker bukett liljor gladde mig verkligen.

 

Inklusive Kiruna Bokhandel har jag signerat min bok i Kangos på Holmas Lanthandel och i Lainio i Mattigården. Tre signeringar och i stort sett alla böcker jag har haft i eget förvar har så när som på åtta stycken funnit sina läsare. 

 

Mattigården i Lainio där jag förutom signering även fick berätta om tillkomsten av boken.

Många har hört av sig för att köpa boken och till de som har köpt har jag personligen levererat eller i förekommande fall postat. Boken verkar vara poppis för i eftermiddag ringde en kvinna från Luleå och berättade att bokpaketet hade anlänt men var uppbrutet d.v.s där fanns ingen bok. Att det skulle gå så lång så att folk egenmäktigt stjtäl en bok ur ett förseglat paket, det trodde jag aldrig. Nåväl, skämt åsido jag lovade att skicka boken på nytt ... om jag nu kan lita på PostNord?

Nu återstår två veckors vistelse i Tystanden innan vi drar söderut till Platån. Två veckor av idogt arbete för att lämna boplatsen i ett skick som gör det roligt att återvända i slutet av november.

Ha det gott,


Lasse