I morgon skriver vi 2022 och ett nytt kapitel i våra liv tar sin början. I dag, om några timmar, drar det pågående året sin sista suck. En suck som föregås av en djup inandning följd av en utandning fylld av all den barlast vi släpat på under det gångna året. Nu tar vi nya tag. 

Jo, det var hurtfriskt uttryckt det där med nya tag. Glöm det! Vi själva gör som vanligt vilket har passat oss utmärkt.

Det börjar närma sig slutet på familjen Rosenbergs vistelse hos oss för denna gång. På måndag flyger det hem till Stockholm igen. Än återstår ett par dagar som vi får umgås med dotter Jenny, exmaken Alexander och barnbarnen Esther och Jackson. Dagar som vi kommer att göra det mesta av för sedan lär det dröja till mars innan vi återses.

Vad gör vi då denna nyårsafton? Irene har precis som tidigare förberett en fantastisk middag som vi ska avnjuta om en timme eller så. Alexander har införskaffat ett batteri med raketer som kommer att avfyras på tolvslaget från en liten myr nedanför vårt hus. Marschaller ska tändas och vid grillplatsen gör vi upp eld, placerar ut renhudar dricker kaffe och skålar in det nya året. Alla kommer vi att vara tvagade och uppklädda kvällen till ära.

Med detta önska jag er alla en Gott Nytt År och ett personligt framgångsrikt 2022 och många kommande år därefter.

Lasse, Irene, Jenny, Alexander, Ester och Jackson