I morgon bär det hemåt

Tjugofyra veckor sedan vi anträdde vår färd till lägenheten på Platån. Vi lämnade Tystnade i höstskrud och anlände till sensommarvärme. Under vår vistelse har vi förutom sensommar fått uppleva höst, vinter och den senaste veckan vår ... även om de sistlidna dagarna har varit något kylslagna. I skrivandets stund visar termometern -2,5 grader. 

Vi är glada över att ha funnits till hand för all hjälp dotter Jenny, hennes barn och barnens pappa Alexander har behövt under dessa 24 veckor. Det har också inneburit att vårt förhållandet med dotter och barnbarn har fördjupats på ett mer innerligt plan. Kärleken har alltid funnits där, men omständigheterna har inneburit att vi tvingats att rannsaka vår syn på det viktiga i livet, långt bortom de materiella och självuppfyllande personliga belöningarna som snabba, men ack så flyktiga, kickar kan ge.

Det är så många ljusa och trevliga minnen som vi nu tar med oss hem till Tystnaden. Så här i utbrottets stund, vi anträder 120 mila färden kl. 05.30 i morgon bitti, är det vemod vi lämnar dotter, barnbarn, Alexander och husgrannarna. Vi har nu packat klart det sista som ska in i bilen och ser fram emot att möta den riktiga vintern. Vår plan är att återkomma till Platån efter Påsk, fortfarande oklart med exakt datum. Men vi kommer tillbaka!

Ha det gott,

Lasse